BulgarianEnglishRussian
ортопедични седалки рай за седящия за хора седящи дълго време от laskacenter

Ортопедични седалки Седящият Рай

Здравейте приятели,
Не знам дали сте се замисляли, но е убийствено човек да стои пред екрана на компютъра или телевизора 8-10 или дори 24 часа. Компютърните специалисти и програмисти знаят много добре това.
И не само те!
Докато си млад не се замисляш или не го осъзнаваш защото все още имаш енергия. Но дали трябва да е така?
Нашите деца които са нашето бъдеще все повече прекарват времето си пред компютъра или таблета вместо да се радват на хубавото време и природата и да спортуват и да се движат повече.
Защото движението е живот!
Ние също се оставяме да ни води течението и сякаш по навик сядаме пред лаптопа пред телевизора и пред другите електронни устройства в къщи. И това след прекарани поне 10 часа пред същите устройства на работа.
Обездвижването е бич за човечеството на нашето съвремие. Вперили сме поглед в кутиите и сякаш сме хипнотизирани.
В същото време телата ни страдат защото те не са създадени да стоят на едно място. Започват безобидните първи симптоми и оплаквания. Мускулите ни атрофират бързо се уморяваме и търсим средства за възстановяване както и спа, масажи йога и други.
Какво можем да направим за да се почувстваме по-добре
Да правим упражнения на работното място
Да стоим изправени в правилна поза
По-често да излизаме на въздух
А в часовете в които трябва да седим и да си вършим задълженията на работа да ползваме един наистина полезен необходим и удобен продукт, създаден и разработен специално за всички Вас!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ортопедични седалки рай за седящия за хора седящи дълго време от laskacenter

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност